ca 20 st
Deg:
100 g rumsvarmt smör
1 ägg
1 dl socker
3 dl vetemjöl
Fyllning:
Fyllning:
2 ägg
1 dl socker
75 g smält smör
100 g marabou mjölkchoklad
100 g mörk choklad
2 msk vetemjöl
Blanda ihop degen och dela i ca 20 bitar och tryck ut i mazarinformar.
Fyllningen: Vispa socker och ägg poröst. Smält smör, lägg i chokladen (bägge sorterna) och låt den smälta ned i smöret. Häll chokladblandningen i äggsmeten. Tillsätt vetemjöl. Blanda. Häll smeten i mazarinformarna, fyll 3/4. Grädda i 175° ca 15 minuter. Ska gärna vara lite kladdiga.
åååå vad mumsiga de såg ut att vara! måste jag testa att göra till helgen!
SvaraRaderajösses så gott! det ser nästan ut som en minipaj! :)
SvaraRaderaDet vattnas verkligen i munnen på mig. *Gud va gott!*
SvaraRaderaDet där med att lyckas ha kvar dem till kommande fikabesök brukar va svårt ;D
håller med åsa, de ser ut som gulliga små chokladpajer nästan :) de skulle då aldrig få ligga kvar i frysen här hemma, de skulle nog vara slut inom en vecka. hoppas du lyckas bättre!
SvaraRaderaSkriv buljong på burken eller pölsa det funkar ibland här :)!
SvaraRaderaDe ser riktigt smarriga ut!
Tack, jag kan bara hålla med, riktigt ogtt!
SvaraRaderaVa roligt, hittade samma recept för ett tag sen och tyckte att det verkade gott:)
Vad kul att du testade de! Jag tittade igenom recept och såg detta senast idag. Tänkte baka dessa till sonens 1-årskalas! Så får det bli! :-)
SvaraRaderaJa, de ser riktigt smarriga ut! Garanterat barnfavoriter också:)
SvaraRaderaLägg av ....så goda dom ser ut!!!
SvaraRaderaDet är verkligen livsfarligt att kika in här.....
de skulle inte bli långvariga i vår frys... å vad de ser goda ut!
SvaraRaderaMera gott! Me like! :)
SvaraRaderaFasiken, jag hinner ju inte med att hänga med i bloggläsning nu på sommaren.
Igår försökte jag gå in hos dig flera ggr men då sa google att det inte gick bla bla. Blev orolig och trodde först att du tagit bort din sida. Men gudskelov, det hade du inte! *glad* :D
Hoppas du har det gott i värmen! Kramar