tortillabröd
tacosås
tacoköttfärs
röd lök, strimlad
tomat, tärnad
fetaost
ost, riven
Sätt ugnen på 200°.
Lägg tortillorna på ett bakplåtspapper. Bred på tacosåsen och strö över resten av ingredienserna. Grädda i ugnen 5-10 minuter, tills dom fått fin färg.
Servera med en sallad.
Lätt som en plätt och försvinnande gott :)
SvaraRaderaMums..vilket bra tips..för vi får ofta tortillas över när vi äter tacos..har bara gjort tacotårta av dem!! Hoppas ni får en trevlig helg och ha det så bra!!
SvaraRaderakram
Birran i Hörby
I em ska jag baka kladdkaka med after eight..kika gärna in i bloggen!!
Tycker det är så enkelt att kunna slänga ihop en pizza ibland med tortillias, gott blir det ju och snabbt går det...
SvaraRaderaGoda såg dom ut.
Fick ett sms av dottern nyss och där stod det, "idag blir det tacos för det har jag bestämt" osså en bestämd smileys gubbe...Ja vad gör man? få ju bli tacos då..
Trevlig helg.
Shit!! Vad gott!! Har faktiskt gjort pizza på bröden men inte med tacorester. Låter skitgott!!
SvaraRaderaSmarrigt;-) Lycka till.!:-)
SvaraRaderaVilken bra idé. Den blir det efter helgens rester.
SvaraRaderaHoppas att du får en bra helg!
Kram Ullis
Smart att använda tortillas till det! Jag brukar också göra pizza av resterna men gör vanlig pizzabotten och har tacofärsen på, har aldrig tänkt på att man ju faktiskt kan använda tortillas :)
SvaraRaderaÖnskar dig en riktigt trevlig helg!
Vad det där såg gott ut, särskilt nu! Mmmmums.
SvaraRaderaherregud vad gott det där såg ut! en sån där skulle man inte tacka nej till ;)
SvaraRaderaIbland måste man bara öra extra mycket, så att det verkligen blir rester...:)
SvaraRaderaTortillapizzor är så gott och enkelt!! Dina såg supersmarriga ut!! =)
SvaraRaderaSmart sätt att snabbt få till en pizza!
SvaraRaderaTycker fröken Dill
Åhh vilket bra tips! :) Det ska jag göra ikväll!
SvaraRadera