4 pers
750 g mjölig potatis
25 g smör
3/4 dl mjölk
3/4 dl mjölk
1 ägg + 1 äggula
100 g mozzarella, riven
2-3 msk pesto
salt och grovmalen svartpeppar
Smörj 4 små ugnformar med hög kant.
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av.
Tillsätt smör, mjölk, ägg och äggula i potatisen medan du vispar med elvisp. Rör ner ost, pesto, salt och peppar.
Sätt ugnen på 225°.
Spritsa eller klicka ut moset i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills dom fått fin färg.
Oj vilken spännande kombination, men jag tror stenhårt på den! Det låter otroligt gott alltså, grön pesto & mozarella! Tack för bra tips! Kram!
SvaraRaderaMums vad gott det låter. Speciellt pesto med potatis.
SvaraRaderaHjälp vad hungrig jag blev! Låter ju helt underbart gott!
SvaraRaderaOj vad mumsigt :-) Hoppas du får en skön helg! Kram på dig!
SvaraRaderaDet här låter ju suveränt gott! Ska provas vid tillfälle :-)
SvaraRaderaKram Karin
Det lät riktigt gott. Jag som älskar mozarella blir ju glad att det ska vara det i.
SvaraRaderaHa en fortsatt bra helg!
Kram Ullis
Smarrigt! Roligt med nya kombination...
SvaraRaderaSuttit och kollat igenom din blogg.. Gud vad mkt god mat och kakor du bakat! Det jag undrar är hur har du gjort för att få massa varuprover hem, anmält dig någon stans? Jag är oxå sugen på att prova massa nya produkter!
SvaraRaderaMVH Susanne
Hej Susanne! Varuprover har jag fått genom att företag eller pr-byråer kontaktat mig via mailen, så alltså har jag inte anmält mig någonstans.
SvaraRaderaSå mitt tips för att få varuprover är väl att börja blogga (om du inte redan gör det).
Såg jätte gott ut!
SvaraRaderaIdag har jag en liten snabbis tävling på min blogg, var gärna med och tävla!
Hälsningar
Mia
Potatissufflén var vansinnigt god och gick hem hos både vuxna och barn hemma hos mig. Tack för ett kanon tips =)
SvaraRaderaÅh det här såg hur gott och lyxigt ut som helst! Mmm vad sugen jag blir!
SvaraRaderaVad lyxigt med potatissufflé! Måste prova det!
SvaraRadera