
4 pers
1 kg potatis
1-2 morötter
2 ägg
salt och grovmalen svartpeppar
1 msk flytande margarin
panering: ströbröd
2-3 paket bacon
Koka potatisen och morötterna, häll av och låt svalna något. Pressa eller mosa potatisen och morötterna. Rör ner äggen i moset tillsammans med salt, peppar och fett. Rör till smeten är ordentligt blandad. Forma moset till platta runda bullar som vänds i ströbröd. Stek i smör på medelvärme tills dom fått fin färg. Servera med knaperstekt bacon, rårivna morötter och lingonsylt
Rätt svarat, jätte kul att du är med och tävlar!:)
SvaraRaderaLåter gott med hemlagade potatisbullar.
SvaraRaderaTrevlig helg!
Åh potatisbullar är ju så himla gott, det var jätte länge sedan jag åt det. Det måste jag laga någon dag!
SvaraRadera