4 portioner
tagliatelle till 4 pers
400 g fläskfilé eller benfri kotlett, i skivor, tunt utbankade
1 msk smör
2 dl matlagningsgrädde
2 dl crème fraiche
1 hönsbuljongtärning
2 msk senap
2 tsk torkad dragon
salt och grovmalen svartpeppar
Platta ut köttskivorna med sidan på kniven eller med en köttklubba. Stek fläsknoistetterna i smöret. Lyft upp dem ur pannan och tillsätt grädde, cremefraiche, buljong, senap, dragon, salt och peppar. Koka upp och låt koka 2-3 minuter. Lägg ner noisetterna i såsen och låt småputtra i 10 minuter. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Servera med kokta grönsaker eller en god sallad.
Va många goda recept!! Fin blogg!
SvaraRaderaÅh mums vad gott det här verkar vara! :-)
SvaraRaderaAllså det här såg ju supergott ut. Måste nog pröva..
SvaraRaderaBakade frallor igår med keso och morötter i, mm säger jag bara..
De va gott..
Nä nu måste jag gå och fika innan jag avlider av hunger..
See you
De är lite svåra att hitta men jag köpte mina på coop forum. Har letat i andra coop butiker men det verkar som forum är de enda som har René Voltaires produkter. Man hittar hennes produkter vid hälsokost eller hyllorna medspecialvaror. Kolla hennes hemsida http://www.reneevoltaire.se
SvaraRaderaSenap och dragon är verkligen en god kombo.
SvaraRaderaMånga hälsnnigar från fröken Dill
Kan verkligen tänka mig att stekpannan blev urskrapad! Det ser o låter supergott!
SvaraRaderaHa det gott
Nadja
Ja, det finns inget härligare än att se sitt barn smila upp i ett stort leende! :) Auroras favoritsmet är kladdkakesmet. Tror inte hon har fått testa så många andra kaksmeter dock.. Hoppas ni mår bra! Kram /Jasmine
SvaraRaderaMmmm, ser jättegott ut och jag kan tänka mig att stekpannan länsades till sista slicken.
SvaraRaderaTrevlig helg!
Hälsningar Mamma Mat