Så här blev min rödkål.
ca 5oo g rödkål
1 äpple
1 gul lök
1 gul lök
1 msk smör
10 kryddpepparkorn
3 lagerblad
2 kanelstänger
3 msk socker
3 msk rödvinsvinäger
1 dl vatten
salt
Strimla rödkålen fint, går jättebra med en osthyvel. Tärna äpplet och finhacka löken. Fräs rödkål, lök och äpple i smöret i en kastrull.
Tillsätt resten av ingredienserna och låt puttra under lock ca 20 minuter. Smaka av.
Just nu så längtar jag efter julskinka, rödbetsallad och ris ala malta, min svärmor gör ris ala malta varje år och då ska det vara saftsås till.. det är så gott..
SvaraRaderaVill passa på att önska dig en god jul.
Kram på dig!
GOD JUL!
SvaraRaderaVilken underbar färg den har den där kålen :-) Hoppas du har haft en riktigt fin jul! Kram Camilla
SvaraRaderaFunkar alltid bra med rödkål :-).
SvaraRaderaGod fortsättning!
Gott Nytt År önskar jag dig och din familj
SvaraRaderaHej Jessica!
SvaraRaderaSaknar dina underbara recept och är en smula fundersam. Har du bara en liten paus från bloggandet eller har du flyttat till en annan sida? Jag är ofta här och dreglar även om jag är skitdålig på att skriva kommentarer. Din sida är "min" kokbok som bjuder på överraskningar och godsaker varje vecka. Säger mums som Maria Montazami..haha!
Kram och sköt om dig!
Ninni
Hej Ninni!
SvaraRaderaTack för dina värmande ord =). Nejdå, jag har inte flyttat sidan utan det har bara blivit en lite bloggpaus pga att tiden inte riktigt räckt till, men jag lovar att det snart ska bli bättring, då jag faktiskt har endel recept på lager. Så det kommer dyka upp nya recept inom kort =).
Kram på dig med och alla andra som väntar på nya recept =)
/Jessica