Verkligen en annorlunda fast konsistens på smeten, men det är så den ska vara.
200 g smält smör
1 dl strösocker
2 dl farinsocker
1 ägg
1 dl jordnötssmör
5 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
2 tsk vaniljsocker
½ tsk salt
2 dl hackad mjölkchoklad
2 dl hackad vit choklad
Rör ihop strösocker, farinsocker och smält smör. Tillsätt sedan ägget och jordnötssmöret och rör till en slät smet.
Blanda ihop alla torra ingredienser för sig och rör sedan ner i äggsmeten.
Tryck ner smeten i en smörad form med löstagbar kant.
Grädda i 30-40 minuter i 175°.
Oooh, va god den ser ut! :D
SvaraRaderaKan man byta ut jordnötssmör mot mer vanligt smör eller bara ta bort det kanske?
Hej
SvaraRaderaDu har en Award att hämta hos mig.
Ha en skön kväll :-)
Vilken smarrig kaka du bakat. En sådan skulle man kunna provsmaka efter en tur med skidorna.
SvaraRaderaHa en trevlig helg/ Mimmi
Ser helt ljuvlig ut! Å jag som är så grymt chokladsugen...
SvaraRaderaDen här kakan får det verkligen att vattnas i munnen! Vore riktigt gott nu till efterrätt efter en god middag!
SvaraRaderaGlad alla hjärtansdag!
Ja det låter som en riktigt god kaka! Den skulle jag inte tacka nej till=)
SvaraRaderaHa en underbar alla hjärtans du med! <3<3<3
SvaraRaderaSer ju vansinnigt god ut!
SvaraRaderaVad många läckra recept du har! Vilken inspirationskälla för mig. Här kommer jag att titta in flera gånger.
SvaraRaderaKul att du kikade in hos mig - välkommen åter!
Va kul att göra receptet som en tårta istället för småkakor :)
SvaraRadera