onsdag 15 juli 2009

Pannkaka med sommarfräsch sallad

Pannkaka är ju gott, men oftast anser jag att det faktiskt inte är en hel och riktig måltid. Denna video fick jag skickad till bloggen och tycker att detta låter gott och framför allt mer matigt än en vanlig pannkaka med sylt och grädde. Receptet är framtaget av Carina Brydling, som tidigare var medlem i Svenska kocklandslaget.

För ett fullständigt recept gå in på Svensk raps

7 kommentarer:

Lantliv sa...

Hej kul att du hälsade på hos mig...oj nu blir jag allt hungrig...vilken god blogg...barn,höns och hund...som hos mig...
Ha en smaskig onsdag..
Kram Anne-Lee

carolina sa...

mums! keso brukar ju funka, och bvanan och bär. sen blir det en matigare måltid tycker jag =)

Signe 1 sa...

Här blev man verkligen hungrig:-)) Tack för titten hos mig så jag hittade hit! Kram Sofia

Hanna sa...

sv: Okej:) Men hästar är mysiga oavsett vilken nivå man håller på med dom:)

Tack Falsterbo är än så länge toppen!:D

Ska ta en joggingtur i morrn, men då får det bli med mina gamla skor.. Har blåsor på hälarna som heter duga efter d nya!!

Hare bäst!

Tinaz sa...

Ja här serveras ju ugnspannkaka iaf3- 4 ggr i månaden...och jag håller med dig den blir tam så där rätt o slätt, så jag har alltid i bacon o lite purjo i o ibland om det finns någon korvsnutt över åker den med oxå.
ha det bäst!
kram

Healthy sa...

lät gott! har du testat själv?

åsa - hello sugar! sa...

ja det lät faktiskt riktigt gott med honung, feta, spenat och getost på pannkakan. :) jag brukar inte heller laga pannkaka som måltid särskilt ofta då det nästan mer känns som en efterrätt. :)