söndag 11 oktober 2009

Kellogg's stödjer Rosa bandet-kampanjen


Vet ni att Kellogg's ger 2 kronor för varje sålt paket Special K Classic 750 g och Special K bliss Raspberry & Chocolate under oktober månad till Rosa bandet-kampanjen. Ett bra initiativ.


Så här skriver dom själva: "Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Tack vare bland annat framgångsrik forskning överlever allt fler av dessa. För att kunna bekämpa sjukdomen behövs det dock mer pengar. Kellogg’s är stolta över att kunna hjälpa till i kampen mot bröstcancer och räknar med att bidra med 660 000 kronor genom att skänka två kronor av varje sålt paket av specialdesignade Special K Classic 750 g samt Special K bliss Raspberry & Chocolate, under oktober.

– Fler och fler kvinnor drabbas av bröstcancer och därför känns det självklart för oss att stödja Rosa Bandetkampanjen även i år. Att hjälpa Cancerfonden i deras kamp mot bröstcancer går hand i hand med vårt motto; to pass on a good habit. Precis som att vi kan dela med oss av goda vanor, som att äta frukost och varje månad undersöka sina bröst, kan vi var och en göra en liten insats som växer sig stor i sin helhet, säger Steen Koch, nordisk marknadsdirektör, Kellogg’s."Har ni smakat på Special K bliss Raspberry & Chocolate, himla god måste jag säga, både jag och barnen gillade dom skarpt.

Inga kommentarer: