ca 4 pers
3 kycklingfiléer
1 gul eller röd paprika, tärnad
1 tsk sambal oelek
2 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
1 msk soja
10 cm purjolök, grovt strimlad
2 dl creme fraiche
2 msk mango chutney
Skär filéerna i stora bitar, ca 8 bitar/filé. Stek kycklingen och paprikan tills kycklingen fått fin färg. Lägg över det i en gryta och lägg i sambal oelek, vatten, buljong och soja. Rör om och koka under lock ca 15 minuter.
Rör i purjon, creme fraiche och mango chutney och låt koka ytterligare 5 minuter.
Servera med ris och grönsallad.
2 kommentarer:
Vilket sammanträffande, detta receptet ska jag göra imorgon...:-)
Har inte gjort det innan men det kommer nog bli gott!
Kyckling och mango chutney passar så FÖRUNDERLIGT bra ihop!
Tycker fröken Dill
Skicka en kommentar