4 pers
1 pkt bacon, strimlat
½ gul lök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
½ pkt (ca 250 g) finkrossade tomater med chili
1 msk farinsocker
salt och grovmalen svartpeppar
1 pkt (250 g) salladskyckling
ca 2 dl grädde
Fräs baconet i en kastrull. Lägg i lök och vitlök och låt dom svetta med en liten stund. Häll i tomater, farinsocker, salt och peppar. Låt puttra ca 20 minuter.
Tillsätt kycklig och grädde och låt småputtra ytterligare 5-10 minuter.
Servera med pasta och parmesan.
4 kommentarer:
Mmm, det där lätt gott!!
Helt i min smak! Vad är det för pastasort? Den såg spännande ut?? Snygg dekoration! Är det gräslöksknoppar?!
Mums! Vad gott!
Det här receptet gillar jag!
Skicka en kommentar