torsdag 28 oktober 2010

Pågens brödpanel

Som säkert endel av er vet är jag med i Pågens brödpanel. Det innebär att jag får hem nyheter av dom för att få testa och se vad jag tycker. För ett tag sen fick jag hem tre nya bröd; Lingonbröd, Rågbröd och Fröbröd.Lingonbröd: Detta var riktigt saftiga och goda mörka portionsbröd som är bakade med surdeg. Tyckte väl inte det smakade jättemycket lingon men det gjorde inte så mycket eftersom jag gillade brödet väldigt skarpt ändå. Kommer definitivt att köpas.

Mitt betyg: 5/5.Rågbrödet: Ett danskt rågbröd med mycket smak och lagom tuggmotstånd och med mycket solros- och linfrön. Saftigt och gott helt enkelt.

Mitt betyg: 4/5.Fröbröd: Detta var det brödet jag trodde skulle passa mig bäst, men tänk vad man kan bedra sig. Inte alls så smakrikt som jag hade hoppats på och faktiskt lite tråkig i smaken och ingen direkt smaknyhet, känns som man smakat denna smak av bröd tidigare. + är dock att det är mycket solros- och pumpafrön i, vilket jag gillar.

Mitt betyg: 3/5.
Bilderna är lånade av Pågen.

5 kommentarer:

Bakverk och Fikastunder sa...

Nu är det andra gången jag ser dessa bröden, måste prova på själv :-)

Anna sa...

Hur blir man med i Pågens brödpanel???

Växelhäxan från norrland sa...

Kul att få pröva nått nytt..
Allt bra med dig annars?
Önskar dig en trevlig dag

Anna sa...

Vad läckert! Hur gör man för att få vara med i deras brödpanel? Låter jätte-kul! Kram Anna

Hallon & Blåbär sa...

Anna: Jag fick ett mail från Pågen med frågan om jag ville vara med, så egentligen har jag inte gjort något mer än att tacka ja.