3-4 pers
400 g kebabsplitt
2 lökar
1 krossad vitlöksklyfta
1 msk kebabkrydda
3 dl matlagningsgrädde
1 burk krossade tomater
4-6 stora färska skivade champinjoner
1 köttbuljongtärning
pepparkrydda
Fräs lök, vitlök, champinjoner och kebabsplitt i lite smör i en stekpanna tills det fått fin färg. Tillsätt tomater, grädde, kryddor och buljongtärningen. Låt koka upp och låt puttra tills allt är genomvarmt, ca 10 minuter. Servera med t ex ris och sallad..
7 kommentarer:
Det här verkar ju så gott! Tror du det funkar med renskav istället?
Ha en bra fortsättning på helgen/Mimmi
Svar till Mimmi: Tror säkert att det funkar fint med renskav.
Det här är en av de saker som jag var grymt sugen på under graviditeten faktiskt. Har inte ätit det sen dess, så det ska jag planera in till v.10. Tack för receptet! :) Kram /Jasmine
Åh så gott det här ser ut!
Min make var och handlade härom dagen och kom hem med kebabkött. "Vad ska vi med detta till" tänkte jag. Men nu har jag ju fått ett recept här hos dig som ser riktigt smaskigt ut. Tack!
Detta såg sååå gott ut,det ska jag testa till helgen! Var det kockens kebabkrydda du använde?
Hälsningar Åsa
Tack för receptet! Toppen!
Skicka en kommentar