söndag 11 oktober 2009

Vinnaren i Start-tävlingen

Ojoj, det var inte helt lätt att utse vinnaren i Start-tävlingen, bidragen jag fick in var alla riktigt bra och inspirerande.

Valet av vinnare var inte självklart eftersom jag och M inte var helt överens om vinnaren utan vi hade varsin favorit, så vad gör man då?!? Jo, man får helt enkelt låta lotten avgöra mellan våra favoriter. Då blev det så att vinnaren blev denna smarriga bild.
GRATTIS JENNIE!

Så här skriver hon om sin frukost:

På mitt frukostbord MÅSTE det finnas A-fil och kaffe.Utan A-fil och en kopp starkt kaffe på morgonen så dööör jag. Haha!Förutom min kära fil så vill jag ha någon form av müsli, granola eller flingor, försiktigt värmda hallon eller blåbär och så en smörgås med leverpastej och saltgurka.Gärna ett nyplockat äpple från trädgården också, men det blir bara av på hösten. Men det höjer alla frukostar till en oslagbar start på morgonen tycker jag! Så gott!

Jennie, maila mig din adress.Här får ni se dom andra bidragen:
7 kommentarer:

Pernilla sa...

ja, du måste absolut besöka café villekulla nästa gång du är i göteborg, det ligger alldeles vid vasaplatsen så det är lätt att hitta dit :) väldigt mysigt var det!

förstår att det var svårt att välja en vinnare, det var många fina frukostbilder du hade fått!

Helena Ljunggren sa...

Grattis :)
Många fina frukostbilder var det!

I Nadjas kök sa...

Vad roligt, grattis till vinnaren

Ninni sa...

Haha..Mitt var väl inte tänkt som tävlingbidrag precis..bara som en kul grej..fniss! Mackan åt jag upp men nallen är kvar..*ler*
Härliga övriga bilder på frukost..Fasen..nu blev jag hungrig igen..Ditt fel! *ler*
Kram Ninni

Veronika sa...

Frukostinspiration, det är då verkligen något jag skulle behöva. Fil och hallon varje dag.. Men här kunde man få lite iaf :)

Kalasgott sa...

Hej Jessica! Tack så otroligt mycket för vinsten!! Så kul! Mailade min adress här för ett par dagar sedan men är osäker på om det kom fram..? Trevlig helg! :-)
Kram, Jennie.

Camilla sa...

Vilka härliga frukostar folk äter! Själv är jag glad om jag får ihop till lillens gröt :P
Och ja..det är verkligen en kick för självförtroendet att se att träningen ger resultat! Man blir lite sporrad att fortsätta då :)

Men att frestas med kladdkaka..uj..jag måste nog baka! Du tar jättefina bilder! Mina matbilder är mest skräp, haha..får gå en fota-mat-kurs tror jag.