
Denna "grädde" funkar att ha grytor och såser men funkar även lika bra att använda i eller till desserter. Den går även bra att vispa.
Jag har använt den i såväl såser som att vispa och ha i desserter och jag måste säga att jag tycker den har funkat jättebra. Såserna blir krämiga och goda. Att vispa den var inga problem utan gick snabbt och lätt dock är det ju inte den där riktiga vispgräddesmaken på, men det är inte långt ifrån och med lite socker i den vispade grädden är skillnanden minimal.
Mitt betyg blir 4/5.
Bilden är lånad på Milda
4 kommentarer:
Hmm, nu hänger jag inte med. Hur kan något som är mjölkbaserat vara vegetabiliskt? :o Är den laktosfri också? :)
Va? Vadå mjölkbaserad vegetabilisk? Sen när blev komjölk en grönsak??
Ja ni, det är precis så det står på både förpackningen och på Milda's sida. http://www.milda.com/Hem/Sortiment/Matlagningsprodukter/mat_visp/tabid/4072/Default.aspx
Det jag kan tänka mig att dom menar är ju att den är gjord på skummjölk och sedan vegetabilisk olja. Men det är en intressant fråga faktiskt. Hör med Milda så hoppas jag att dom kan ge er bättre svar.
Och nej, den är inte lakosfri.
Jag har varit nyfiken på att prova den, vad bra att du tyckte den var ok.
Skicka en kommentar