4 pers
750 g mjölig potatis
25 g smör
3/4 dl mjölk
3/4 dl mjölk
1 ägg + 1 äggula
100 g mozzarella, riven
2-3 msk pesto
salt och grovmalen svartpeppar
Smörj 4 små ugnformar med hög kant.
Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Häll av.
Tillsätt smör, mjölk, ägg och äggula i potatisen medan du vispar med elvisp. Rör ner ost, pesto, salt och peppar.
Sätt ugnen på 225°.
Spritsa eller klicka ut moset i formarna. Grädda i mitten av ugnen ca 15 minuter tills dom fått fin färg.
13 kommentarer:
Oj vilken spännande kombination, men jag tror stenhårt på den! Det låter otroligt gott alltså, grön pesto & mozarella! Tack för bra tips! Kram!
Mums vad gott det låter. Speciellt pesto med potatis.
Hjälp vad hungrig jag blev! Låter ju helt underbart gott!
Oj vad mumsigt :-) Hoppas du får en skön helg! Kram på dig!
Det här låter ju suveränt gott! Ska provas vid tillfälle :-)
Kram Karin
Det lät riktigt gott. Jag som älskar mozarella blir ju glad att det ska vara det i.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis
Smarrigt! Roligt med nya kombination...
Suttit och kollat igenom din blogg.. Gud vad mkt god mat och kakor du bakat! Det jag undrar är hur har du gjort för att få massa varuprover hem, anmält dig någon stans? Jag är oxå sugen på att prova massa nya produkter!
MVH Susanne
Hej Susanne! Varuprover har jag fått genom att företag eller pr-byråer kontaktat mig via mailen, så alltså har jag inte anmält mig någonstans.
Så mitt tips för att få varuprover är väl att börja blogga (om du inte redan gör det).
Såg jätte gott ut!
Idag har jag en liten snabbis tävling på min blogg, var gärna med och tävla!
Hälsningar
Mia
Potatissufflén var vansinnigt god och gick hem hos både vuxna och barn hemma hos mig. Tack för ett kanon tips =)
Åh det här såg hur gott och lyxigt ut som helst! Mmm vad sugen jag blir!
Vad lyxigt med potatissufflé! Måste prova det!
Skicka en kommentar