4 pers
600 g färskpotatis, skivad
1 knippa rädisor, skivad
1 knippa dill, hackad
1 rödlök, skivad
1 bit fetaost, smulad
Marinad:
6 dl vatten
1 dl ättika, 12%
4 msk senap
1/2 msk rödvinsvinäger
1 tsk citronpeppar
salt och malen vitpeppar
Skrubba potatisarna och koka dom mjuka. Skär i skivor. Blanda samman vatten, ättika, senap, vinäger, citronpeppar, salt och peppar till en marinad.
Vänd ner potatisen i marinaden och ställ svalt över natten.
Ta upp potatisen ur marinaden och blanda försiktigt potatisen med rädisor, dill, rödlök och fetaost.
7 kommentarer:
Spännande recept, minst sagt. Bra med lite variation.
Det här var en annorlunda variant genom att låta det stå över natten. Gott med potatissallad nu när färskpotatisen är här!
Sådana recept kan man aldrig få för många av, tack!
Men gud så gott det där lät, ska provas snarast.
Ha en skön vecka nu
Kram Lena
Ville bara tipsa om den pågående tävlingen där du kan vinna en signerad kokbok... http://blog.godaremat.se/template_permalink.asp?id=109
Ser supergott ut! Måste prövas! :)e
Denna måste provas omgående! :-)
Skicka en kommentar