3-4 pers
300 g falukorv, strimlad
1 morot, riven
1 liten burk skivade champinjoner
10 cm purjolök, strimlad
½ påse tacokrydda
ca 1 dl vatten
1 liten burk tacosås, medium
1 burk creme fraiche
½ liten burk majs
peppar
Fräs korven, champinjoner, morot och purjolök i en stekpanna i lite smör. Häll på tacokryddan, vattnet, tacosåsen och creme fraichen. Låt småputtra några minuter. Häll i majsen strax innan maten är klar. Smaka av med peppar.
Servera med pasta.
6 kommentarer:
Falukorv är aldrig fel! Tacokryddor går hem hos både stora och små och det såg smarrigt ut!
Ha en skön helg/Karin
låter gott! Älskar kylskåpsrens! :D
Åhhh....ännu ett nytt recept på falukorv!!
Tack!!!
Här är allt jättebra!
Och du är i baktagen förstår jag...väntar med spänning på biskvierna!!
Kram Åsa!
Går ju att variera i det oändliga...
Vad gott det såg ut...
Här regnar det och är kallt idag ovanligt???
Nu börjar man på bli lite less
Lysande!
Jag hade borjat kora slut pa ideer over vad jag kunde gora med falukorven jag har i kylskapet.
Det har receptet gav mig inspiration, nu aterstar det bara att se vart den inspirationen tar mig ;)
// Mike
Detta lät ju spännande.. Tacokrydda och falukorv=tanken har aldrig slagit mig =)
Ha en bra dag!
Skicka en kommentar