2 dl creme fraiche
1 msk vitvinsvinäger
1 finhackad schalottenlök
1 dl finhackad persilja
1 dl finhackad persilja
4 tsk torkad dragon
½ tsk senap
½ tsk brunt farinsocker
1 krm fint mortlade vitpepparkorn
½ tsk salt
Finhacka schalottenlöken riktigt fint. Blanda med creme fraiche och vinägern. Tillsätt resten av ingredienserna och låt stå i kylen några timmar före servering.
8 kommentarer:
låter grymt bra. Är ingen jättefantast av bea i normal varm tappning men den här låter riktigt fin.
Denna kanske man skulle testa till mannen istället för spisabearnaisen jag alltid köper till honom. Själv gillar jag inte bearnaisesås.
Cheesecaken var jätte god och det friska smakade underbart ihop med de söta jordgubbarna.
Vår midsommar var jättehärlig. Hoppas er var lika fin!
Denna kanske man skulle testa till mannen istället för spisabearnaisen jag alltid köper till honom. Själv gillar jag inte bearnaisesås.
Cheesecaken var jätte god och det friska smakade underbart ihop med de söta jordgubbarna.
Vår midsommar var jättehärlig. Hoppas er var lika fin!
(Råkade visst skicka kommentaren utan namn innan)
Såsen låter mycket god. I vanliga fall är bearnaisesås ingen favorit hos mig, men denna skulle jag kunna tänka mig passar mig mycket bättre.
Vilken toppenidé med ett kallt och mycket smalare alternativ till grillade biffen - det ska testas i veckan nu när sommarvärmen är på väg.
Nu vågar jag knappt komma in till dig något mer, för jag har börjat med LCHF (lowcarbhighfat) (igen). Fast å andra sidan så får jag blunda när det vankas bakverk och endast titta på mat utan kolhydrater.
Den här kalla bearnaissåsen går nog bra att äta. :)
Hoppas allt är gott, trots att ni missade sista grenen i femkampen. ;)
Kram på dig!
Den där såsen såg jag också men har inte testat den än. Solen kommer snart och då blir det grillläge!
Ja..kall bearniesås är supergott. Själv brukar jag röra ner en påse bearnisåspulver i 2 dl gräddfil med 2 msk majonäs..också mkt gott!
Ha en skön vecka!
KRAMIS
Skicka en kommentar