32 st
1 ask Noblesse, är exakt 32 st i en ask
4 dl smält smör
200 g kokos
5 dl havregryn
2 dl vetemjöl
200 g kokos
5 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
4 dl socker
4 dl socker
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda smör, kokos och havregryn. Låt det stå och svälla i 15 minuter. Lägg därefter i ägg, socker, vetemjöl och vaniljsocker. Blanda ordentligt till en slät smet.
Lägg i formar (tänk på att inte fylle ändå upp, de blir större i ugnen plus att de blir väldigt mäktiga) och grädda i 12 minuter.
Lägg en Noblesse på varje kaka när den är varm. Ställ sedan kallt. Kan förvaras i frysen.
8 kommentarer:
Mums dessa såg verkligen oerhört goda ut!! Daimbiskvier låter ju inte fel det heller, väntar på bilder:)
Åh noblesskakor!!va gott har ätit det en gång och receptet har legat där bara men men dessa såg jätte goda ut
Åh noblessa som är en storfavorit, tar detta recept och lägger på min hög =)
ja det är ju riktigt gott! ser fram emot att se dajmbiskvierna!
Dom där ska jag testa direkt och ta med på jobbet i morgon! Fick en ask noblesse av en gullig elev på skolavslutningen och resten av grejerna borde finnas. Biskvier älskar jag och de där lät livsfarliga!
Namnam!! Du har alltid en massa smarriga recept!!
Mmm jag brukar baka dessa noblessekakor men ha kakao i smeten till botten.
Underbart gott & sugen jag blir på att baka nu igen hihi!
hej.
dessa kakor blev mycket goda kan jag säga!!!
mvh stina
Skicka en kommentar