ca 4 pers
2 pkt bacon, tärnad
1 röd lök, hackad
1 burk skivade champinjoner
3 dl matlagningsgrädde
1 burk creme fraiche
1-2 msk chilisås
½-1 påse frensh island dipmix
½ kycklingbuljongtärning
grovmalen svartpeppar
Fräs baconet och tillsätt lök och champinjoner och fräs en liten stund till. Häll i grädden, creme fraiche, chilisås, dipmix och buljong. Krydda med lite grovmalen svartpeppar. Låt puttra 5 minuter.
Servera med valfri pasta och en grönsallad.
4 kommentarer:
Hej, alltså det där såg spännande ut.
Jag har aldrig prövat att ha dipp i såsen men antar att det inte blir så dumt.
Himlars va du ser ut att laga god mat hela tiden.
Vilken inspirationskälla du är.
Mvh
Växelhäxan
Älskar pastasåser, den här såg supergod ut!!
vilket kul recept...ser mumsigt ut.
Roligt att du tyckte om mina tårtor, är ett ganska stort intresse som jag försöker få göra så ofta jag kan!!!
Gillar verkligen din blogg, härligt med så jordnära saker!
Skicka en kommentar