måndag 16 mars 2009

Och vinnaren är.....

Först vill jag be lite om ursäkt att jag hållt er på halster en dag för länge, insåg igår kväll att sista dan ju inte alls var igår utan i lördags, men det är ju lite så det är när man är mammaledig, man har noll koll på dagarna. Nu har iaf E dragit vinnaren.

Sedan vill jag också säga att det är riktigt kul att så många ville vara med och tävla, så detta var inte sista tävlingen, får se när nästa kommer, gissningsvis när vi passerat 20000 besöksstrecket. Så ni som inte vann mer chanser kommer.

Och till sist vill jag presentera vinnaren som blev ........


LindaH

Supergrattis och hoppas du kommer gilla boken.Numret efter står för vilket inlägg det är.

Så Linda maila mig din adress så ska jag skicka boken så fort så möjligt, min mail hittar du i högerspalten.

4 kommentarer:

Pernilla sa...

neej, idag verkar solen lysa med sin frånvaro. om man nu kan uttrycka sig så ;) här är det bara grått, disigt och kallt. hoppas du har det finare hos dig!

melodifestival-vinnaren var helt okej, jag tror inte det blir någon första plats men det kan ju å andra sidan inte bli värre än det varit de sista åren ändå. förstår att du inte orkar hänga med i alla delfinalerna, det finns trots allt både roligare och viktigare saker att syssla med än att sitta spikad vid teven 5 eller 6 lördagar i rad...

Kalasgott sa...

Grattis till vinnaren!! Riktigt fin bok det där! :-)

Fröken Eko sa...

Grattis till vinnaren och tack för tävlingen! :)

/F

I Nadjas kök sa...

Grattis till en mkt fin bok, jag har den och det är såååå svårt att bestämma sig för vad man ska börja laga, allt verkar sååå gott!