Och förresten så har jag sett att våra första snödroppar har tittat fram idag, sååå härligt. Det känns som våren får allt större grepp om naturen. Jippi!
4 pers
1 burk creme fraiche
1 burk philadelphiaost
120 g rökt skinka, idag använde jag Lantskinka, extra rökt
½ hönsbuljongtärning
ca 1 msk senap
ca 1½ dl matlagningsgrädde
salt och pepparkrydda
Lägg creme fraiche och philadelphia i en kastrull. Värm försiktigt upp det och rör så du får en slät, tjock sås. Rör i skinkan, buljong och senap. Späd sedan med grädden till lagom konsistens. Smaka av med lite salt och peppar. Låt småputtra 5 minuter, rör om då och då.
Servera med pasta, tomat och rödlök.
6 kommentarer:
länkar till dig i min blogg som en favorit matblogg :) kram
Ack så gott ! :)
Ja, det är verkligen underbart att våren börjar smyga sig fram. Det har varit soligt och underbart här också, fått mig två promenader för att andas, lovely !
Håller tummarna för att det blir lika fint imorgon, då ska jag parkera mig på "altanen" utanför och bara njuta :)
Oh vad gott! Lite lustigt, för jag gjorde med en pastasås idag. En med rökt skinka, svamp, lök och mango chutney i gräddig sås! Tack för en trevlig blogg!
KRAM
Birgitta
Ah visst är det härligt med alla dessa vårtecken!! Joline plockade i vårens första lilla bukett i helgen med vintergäck, blåsippor & snödroppar!! Det är så fint!
oj smarrigt värre var det här! Den åker in i veckomatsedeln
Mmm lät verkligen jättegott! Det ska jag prova!
Skicka en kommentar