lördag 25 april 2009

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Tesse som har den fina bloggen Skogshuset. Givetvis antar jag utmaningen som går till såhär: Den går ut på att besvara frågorna, utmana utvalda bloggare samt lämna en kommentar hos dom, tala om att dom blivit utmanade och berätta för den som utmanade dig att du gjort utmaningen.

Vilken mat äter du ofta?

Pasta i olika former, är nog ett rätt vanligt inslag här hemma. Gott oftast snabblagat och hela familjen gillar det.När du är på kalas, är du den som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

Det beror nog lite på vem det är jag är på kalas hos.Vart sitter du helst när du bloggar?

Eftersom datan står där den står, har jag inte så mycket annat val än att inta datarummet.Köper du trisslotter ofta?

Nej, det händer inte så ofta, men visst det händer nån gång emellanåt och jag brukar nog ha lite tur och vinna nån gång då och då också, fast då typ 25 kr. Större tur har M däremot haft, han har vunnit 1000 kr på triss och min syster vann 5000 kr dock inte på triss utan på kryssbingo, tror jag den heter.
Vilken stad eller land har varit din bästa semester?

Svårt det där, är inte direkt nån soldyrkare eller stadsmänniska. Var i Grekland med M och ca 10 andra kompisar för några år sedan och då hade vi riktigt skoj.
Men annars gillar jag att vara västkusten eller dra iväg med husvagnen.TV kanal tittar du mest på?

Jag tittar nog mest på kanal 5 och Tv 4.Då ska jag bara skicka iväg utmaningen och mina utvalda är bloggare som inspirerar mig mycket är:

4 kommentarer:

Skogshuset sa...

Dra iväg med husvagnen låter inte helt fel! Härligt att kunna stanna till lite varstans och upptäcka nya smultronställen. Har aldrig husvagnscampat, men tycker det låter superhärligt!!!

Åsa/En Sida Med Mat sa...

Hej Jessica!
Kul att bli utmanad!!
Nu har jag gjort den...
Ha en trevlig Söndag!

Jasmine / Unga Morsan sa...

Hejsan! Kul med utmaningen! :D
Jag har lite trassel med min blogg nu, har skrivit alla svar och så men det funkar nog inte först ikväll att lägga upp det..

I Nadjas kök sa...

Jag har svarat på dina frågor, så du är välkommen in att se på svaren.

Ha en fin söndagkväll

Nadja