4 pers
1 kg potatis
1-2 morötter
2 ägg
salt och grovmalen svartpeppar
1 msk flytande margarin
panering: ströbröd
2-3 paket bacon
Koka potatisen och morötterna, häll av och låt svalna något. Pressa eller mosa potatisen och morötterna. Rör ner äggen i moset tillsammans med salt, peppar och fett. Rör till smeten är ordentligt blandad. Forma moset till platta runda bullar som vänds i ströbröd. Stek i smör på medelvärme tills dom fått fin färg. Servera med knaperstekt bacon, rårivna morötter och lingonsylt
3 kommentarer:
Rätt svarat, jätte kul att du är med och tävlar!:)
Låter gott med hemlagade potatisbullar.
Trevlig helg!
Åh potatisbullar är ju så himla gott, det var jätte länge sedan jag åt det. Det måste jag laga någon dag!
Skicka en kommentar