4 pers
3 st choritzo, skivade
1 gul lök, klyftad
1 burk hela tomater
1 liten burk tacosås medium eller hot
1 dl paprikasallad
½ hönsbuljongtärning
salt och svartpeppar
kebabkrydda
1 msk farinsocker
1 dl fryst majs
Fräs korv och lök i en stekpanna. När det fått fin färg så tillsätt tomaterna, tacosåsen, paprikan, buljong, salt, peppar, kebabkrydda och farinsocker. Mosa tomaterna så det blir lite mindre bitar. Låt småputtra 5 minuter och tillsätt majsen och låt puttra ytterligare nån minut.
Servera med couscous och sallad.
7 kommentarer:
Det lät smarrigt. Chorizo är gott till tusen, lite fart i :)
Det såg riktigt gott ut, bra tips inför morgondagens matlagning :) Idag ska jag fuska lite och beställa hem mat.
Gud så gott med chorizogryta. Bortsett från salsiccia är chorizo den korv jag gillar bäst.
Mumsfillibaba!!
Mums va gott med chorizo, supergott
Choriza va länge sen, det ser så gott och "tomatigt" ut allting!! Dags för lunch kanske! :) Må väl!
Låter som perfekt mat en ruggig dag, annars oxå för den delen ;-)
Skicka en kommentar