4 pers
500 g blandfärs
3 msk ströbröd
1 dl mjölk
salt och peppar
grillkrydda
1 gul lök, finhackad
1 dl inlagd gurka, finhackad
1 msk senap
½ msk kalvfond
några droppar worchestershire sauce
1 ägg
Lägg ströbrödet i en bunke och häll på mjölken och häll i salt, peppar och grillkrydda. Låt svälla i ca 10 minuter.
Rör ner färs, lök, gurka, senap, fond och worchestershire sauce i ströbrödblandningen. Tillsätt ägget och rör färsen smidig. Forma till biffar och stek i smör tills dom fått en fin färg och är genomstekta.
Servera biffarna med potatismos, champinjonsås och lingon.
8 kommentarer:
JAg blir ta mig tusan alldeles urhungrig bara jag läser dina recept. Men det kan väl inte vara möjligt att du orkar laga allt det här varje dag. Fuskar du aldrig?
Jag får många goda tips i alla fall. Tackar
Kram Lena
Pannbiffar kan aldrig bli fel! Gott!
Det här låter faktiskt ännu godare än biff a la lindström!
Hej! Tittar in som vanligt innan helgen och låter mig frestas av allt gott. Denna helg tror jag att jag provar parmesankycklingen. Ser väääldigt god ut=)Ha en skön helg/Annica
Hm, jag sitter och läser matbloggar samtidigt som jag är lite småhungrig, inte bra =)
Detta ser himlans gott ut, och så mos och lingon till..
vilken fin blogg du har :) inbjudande bilder.
du får ha en bra helg.
Mm ja biffar är gott och jag måste någon gång testa med gurkan i...blev säkert gott!
Ha en skön helg!
Sv: Tusen tack!!! De blev himla goda! :) Önskar dig en riktigt härlig och mysig kväll i snöstormen Jessica! Kram
Skicka en kommentar