måndag 27 juli 2009

Mighty Leaf Tea Chocolate Mint Truffle och Vanilla Bean

För ett tag sen fick jag hem två teer från Mighty Leaf Tea. Så här skriver som om sina teer:
Chocolate Mint Truffle
Mighty Leaf Chocolate Mint Truffle innehåller rooibos, pepparmynta, chokladflisor samt naturliga smakämnen av choklad.
Både rooibos och kakao innehåller betydande halter av antioxidanter och drycken är i det närmaste helt fri från koffein. Smaken brukar tilltala både små och stora. Choklad och kakao har dessutom positiva effekter på produktionen av endorfiner, vilket får oss att må bra. Detta te kan lätt bli till en vana! Lösvikt - 100g kostar 69 kr. Finns även förpackning med 15 påsar som kostar ca 90 kr.

Min kommentar: Detta var det te jag hade mest förhoppningar om, jag menar te med choklad borde ju vara en hit, dessvärre känner jag ingen chokladsmak och tycker endast att den smakar mint, Betyg 2/5Vanilla Bean är en blandning av svart te från Kina och Sri Lanka smaksatt med vanilj från Madagaskar. Detta ger en fyllig och fruktig kopp te och vanilj lindrar samtidigt oro och befrämjar avslappning. För alla som tycker om vanilj är detta te en sann njutning! Lösvikt - 100g kostar 58 kr. Finns även förpackning med 15 påsar som kostar ca 90 kr.

Min kommentar: Detta te blev faktiskt en överraskning för mig, påsen doftar ljuvligt och teet har en lagom ton av vanilj och smakar riktigt gott. Betyg 4/5

Om man vill köpa Mighty Leaf's teer och bilda sig en egen uppfattning så hittar man dom på exklusiva restauranger, hotell och spaanläggningar världen över. Eller så kan man hitta dom i välsorterade affärer eller på Mighty Leaf's hemsida.

Bilderna är lånade av Mighty Leaf.

5 kommentarer:

Jasmine / Unga Morsan sa...

Det där vaniljteet lät gott.. :)

Sv: Tack för din kommentar! Här är allt bra och vi har haft det soligt, dock ska det regna ett tag framöver nu. Mitt i semestern och allt.. Hoppas ni också har det bra!

Helena sa...

Åh det där vaniljteet skulle man ju vilja testa om du gav det bra betyg!

Jag kan säga att vitchokladpajen var ljuvlig, rekommenderas! ha en fin kväll! /Helena

Katja sa...

Ååååå teeeeeeee.. blir lite sugen, en kopp the å muffins kanske. Har fastnat för Twinnings Organic ;) Enkel å god..
TACK <3 Så söööt du är.. värmer.. :P Hur mår du?

Jenny sa...

Sweet! Måste jag nog ta och prova.

emma sa...

Jag har läst om den med choklad hos andra matbloggar och den låter intressant, synd att den smakade så lite choklad dock. Vanilj är väl en så vanlig smak att man lätt glömmer bort att den kan vara god.