4 pers
150 g rökt skinka, hackad
1 stor morot, riven
10 cm purjolök, strimlad
1 burk creme fraiche
½ dl Pinjur relish
1 msk kycklingfond
mjölk
salt och peppar
Fräs skinka, morot och purjolök i en kastrull. Rör i creme fraiche och relish. Blanda i fonden och späd med mjölk till lagom konsistens. Smaka av med salt och peppar. Låt småputtra några minuter.
Servera med valfri pasta.
5 kommentarer:
Gjorde en liknande pastasås till lunch igår med den rökta fjällskinkan. Var det den du använde? Gillade skinkan, men den gjorde sig bättre kall tycker jag. Smaken kom liksom fram mer.
Gott med morötter i pastasås. Tyvärr så används det så sällan och detta såg ut att vara riktigt gott!
Tack för tipset!
www.HelenaLjunggren.com
Åh, det där såg supergott ut!
Ser ut som det var en prima skinka hihi! Var år o dar sen jag åt raggmunk..får kanske göra det ngn dag??
Hoppas allt väl med er och här är det sådär..men barnen börjat skolan igen idag..sköönt.
Ha det gott!
KRAM
Birran
Hejsan gumman! Resan gick :) Hemma nu å ser riktigt gott ut maten där ;) Som vanligt..
Skicka en kommentar