8-10 kokta kalla potatisar
2 ägg, hårdkokta hackade
2 msk finhackad lök
1 dl skivad stjälkselleri
1 dm tärnad gurka
1 dl tärnad grön paprika
4 msk grädde
2 tsk senap
1 msk vinäger
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 - 1½ dl majonnäs, gärna lätt
Garnering: salladsblad, tomatklyftor, hackad persilja, oliver, äggklyftor
Skala potatisen och skär den i tärningar. Blanda med ägg, lök, selleri, gurka och paprika. Rör ihop grädde, senap, vinäger, salt och peppar. Häll över salladen och rör om. Låt stå och dra i kylen ca 30 minuter. Blanda i majonnäsen. Kläd en skål med salladsblad. Lägg i salladen och garnera.
söndag 26 oktober 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar